Locul tau de joaca este universul

Fii curios!  Experimenteaza! Impartaseste!

Iata ce iti oferim!

Citeste!

Lilla si Marc s-au cunoscut si imprietenit asa cum si alti copii o fac. Au fost prieteni nedespartiti si au trecut impreuna prin momentele mai grele. Asta este povestea lor, care poate fi si povestea ta.

Experimenteaza!

Daca esti interest de Natura si de legile ei, daca vrei sa dezlegi mistere, atunci Laboratorul personal este ceea ce cauti. Cele mai interesante teme sunt aici! Descopera-le!

Participa!

In timpul liber vei gasi indrumare pentru temele ce te intereseaza. Vei gasi copii interesati de aceleasi lucruri ca si tine, cu care vei putea discuta si impartasi rezultate si impresii.

Deseneaza!

Daca ti-a placut povestea Lillei si a lui Marc, dar si activitatile lor, ne-ar placea sa ne spui care personaje si scene te-au inspirat si le-ai desenat. Trimite-le! Te asteapta o oferta!

Experienta noastra in imagini

In vacantele de vara si iarna, dar si la sfarsit de saptamana iti stam alaturi

Insula Atlantykron a gazduit aproape 30 de ani, generatii de tineri, timp de 10 zile in fiecare vara. Primii participanti s-au format in atelierele de stiinta, arta si sport, iar cand au devenit adulti, au continuat sa vina impreuna cu copiii lor.
Actiunile programului NEXUS, realizate in parteneriat cu Centrul pentru Studii Complexe, au cuprins activitati dedicate evenimentului international anual "Noaptea Cercetatorului" si pana la proiecte de stiinta desfasurate in weekend.
Sesiunile de training sunt dedicate copiilor, dar si parintilor. Lucrul in echipa si activitati desfasurate impreuna se dovedesc foarte antrenante.Temele sunt interesante pentru toata lumea. Toti avem ceva de invatat sau comunicat. Inclusiv noi!