Echipa de entuziasti

Suntem o echipa de entuziasti de cand ne stim. Intalnirile noastre cu copiii, parintii, tinerii au reprezentat momente de bucurie, impartasire de emotii si cunostinte, de care am beneficiat toti deopotriva.

Ne-am intalnit cu Lumea Academica prin participarea la sesiuni de comunicari stiintifice, cu Societatea Civila prin activitati ale organizatiei neguvernamentale (Centrul pentru Studii Complexe), cu Mediul de Afaceri prin sesiuni de training si promovare de actiuni si produse dedicate copiilor.

Sesiunile de training, taberele de vara, intalnirile de weekend au contribuit la motivarea multor copii si la cresterea increderii in ei si in noi a multor parinti.

Sesiunile de training vin sa ofere prilej de intalnire pentru copiii care isi doresc un mediu antrenant, deschis, autentic si in pas cu vremurile si nevoile lor de dezvoltare.

 Povestea Lillei si a lui Marc este o noua modalitate de a starni interesul copiilor.  Fiecare activitate, cateodata si fiecare obiect care apare intamplator sau nu in calea celor doi copii, vor fi cumva regasite in lista de produse sau in oferta de training. Asadar, fiecare copil interesat de povestea celor doi si de activitatile lor, va putea sa le traiasca si el, sa-si gaseasca raspunsuri la intrebari si sa impartaseasca cu alti copii pasiunile lui.