Lilla & Marc

Colectia “Locul tau de joaca este Universul” are in intentie sa adune sub acest nume, carti, cursuri, fascicole sub forma tiparita si/sau electronica. Este modul si contributia  noastra in a sprijini eforturile parintilor de a educa si creste copii sanatosi fizic si emotional, dar si de a crea o stare de confort copiilor, oferindu-le variante la indemana si priceperea noastra pentru a-si gasi mai usor un drum, o vocatie sau o iesire viabila dintr-o situatie, varsta sau context.  

Prima carte din aceasta colectie, urmareste evolutia a 2 copii, prieteni si vecini de varste apropriate, pe parcursul mai multor volume. Ei iau contact cu ceea ce le ofera viata, cateodata lucruri si intamplari placute, alta data mai putin placute si chiar tragice. Primul volum intitulat “Marc&Lilla”, Inceputuri” se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 8 ani, si chiar parintilor.

Grupul tinta poate parea prea larg, de la 8 ani in sus, insa cartea ofera ocazii foarte bune atat parintilor cat si bunicilor de a constientiza anumite aspecte din viata copiilor si nepotilor lor, care in valtoarea evenimentelor curente de zi cu zi trec neobservate. Cateodata, observarea la timp a micilor intamplari, usoarele schimbari de atitudine, de privire, de preocupari ale copiilor pot fi esentiale in a preintampina aspecte nedorite de comportament sau traumele, complexele de mai tarziu.

Fiecare copil sau adult se poate regasi in intamplarile, emotiile, trairile celor doi copii si apropiatilor lor. Parte din activitatile si preocuparile lor, ale Lillei si ale lui Marc, se vor regasi in obiecte in magazinul site-ului sau in Laboratorul personal. Parintii au la dispozitie Blog-ul, cu articole dedicate lor, care, speram sa le raspunda la unele intrebari pe care si le pun sau doar sa-i puna pe ganduri.

Oferta se va imbogati in timp cu kit-uri de dificultate diferita, raspunzand preocuparilor si intereselor diferite ale copiilor.

Sesiunile de training adresate copiilor, dar si parintilor vor crea un mediu si un context de dezvoltare emotionala sanatoasa, imbogatirea experientelor si cunoasterii, dar si relationarii dintre cei care gandesc, doresc si au aceleasi nevoi de dezvoltare.

Cartea “Marc&Lilla, Inceputuri” o gasiti in Magazin https://copiidestepti.ro/product/marclilla/

Urmatorul volum va aparea in toamna si va fi intitulat “Marc&Lilla, Proiect de vacanta”, cuprinzand perioada de vacanta de vara petrecuta la bunici si nu numai.